Platforma Jago

Platforma Jago este o platforma tehnologica compusa din:

  • un sistem de control acces de la distanta
  • aplicatii smartphone
  • incuietori inteligente

Integrati control accesul, fara fir, in cadrul solutiei dumneavoastra deja existente.

Acesta este conceptul pentru a facilita integrarea control accesului in sistemele software de management deja existente.

 

 

platforma jagoplatforma jago

CONCEPUT SA FIE USOR INTEGRAT
Sofia Jago a fost proiectat sa fie usor de integrat in cadrul solutiilor de software deja existente.Expune interfete standard de comunicare compatibile cu toate platformele si tehnologiile existente.

CONCEPUT SA FIE USOR DE PERSONALIZAT
Sofia Jago poate fi personalizat pentru aplicatii specifice: arhitectura modulara a softului permite personalizarea cu usurinta pe aplicatii specifice.

CONCEPUT PENTRU CLOUD SAU ALTE PREMIZE
Sofia Jago poate fi integrata in solutiile dvstra existente de software in mod
“as-a-service” sau cu instalare personalizata intr-un mediu cloud privat

Platforma Jago – UTILIZARI

Hoteluri si Cazare
Cu un serviciu de auto check-in, hotelurile ofera un serviciu mai bun clientilor sai, in timp ce se reduc si costurile directe de management.

Livrarea Smart a produselor
Datorita lui Sofia Jago, activitatea de livrare poate fi revolutionata, oferind clientilor un serviciu inovativ de livrare la domiciliu. Serviciu cu valoare adaugata cu costuri de livrare reduse.

Smart Working si Smart Office
Smart-work inseamna mai multa productivitate, avand mai mult confort in acelasi timp. Colaboratorii dumneavoastra isi pot gestiona spatiile de lucru utilizand telefonul smartphone.

Ingrijire medicala Smart la domiciliu
Multumita lui Sofia Jago, serviciile la domiciliu, cum ar fi ingrijirea medicala, pot fi simplicate : profesionisitii din domeniul sanatatii pot intra in casa fara a avea cheile de acces, sporind securitatea mediului dumneavoastra de locuit.

Platforma Jago va permite sa adaugati control accesul la ecosistemul software actual. Jago poate fi integrat in ERP-uri standard, CRM-uri, PMS-uri hoteliere, software-uri de management terte, platforme web existente si sisteme de tip cloud.

COMPONENTE

Platforma CLOUD
Platforma Jago este un serviciu sigur si de incredere accessibil printr-o conexiune HTTPS. Folosind o interfata simpla, software-ul existent poate fi marit pentru a crea si a sterge clientii, a crea si a atribui chei virtuale, a controla accesul fizic la usi. Platforma cloud poate fi furnizata si pe o infrastructura gazduita pe baza proprie(on-premise)

Kit de dezvoltare software (Software Development Kit -SDK)
Integrarea platformei Jago intr-un sistem software deja existent este simplificata prin kitul nostru Jago SDK. Acest kit, SDK poate fi folosit pentru a construi aplicatii in Windows, aplicatii Webs, iOS si Android.

White Labels
Etichetele noastre albe contin o serie de panouri de bord /de management, proiecte de aplicatii mobile si insotitoare, care integreaza deja Jago SDK si servesc drept linii de baza cu costuri minime pentru a reduce drastic timpul de punere pe piata.

Alte produse electronice ISEO: Aplicatia Otello, Cilindru electronic Libra, Dispozitiv electronic Aries, Dispozitiv Stylos.